Nu inchideti, asteptati procesare!

... va rugam asteptati procesarea datelor ....

Va multumim pentru intelegere
share-to-facebook
PROFILUL SOCIETATII

PROFILUL SOCIETATII

In anul 1995 compania LIVEROM Group Invest SRL a fost infiintata in Romania cu o investitie de capital strain cipriot.

In perioada 1995 - 1997 compania a importat si distribuit parfumuri.
Din 1997 activitatea s-a mutat la produse de papetarie, domeniu care constituie si acum principala activitate.

In 2001 compania a inregistrat propria marca ACVILA, nume sub care a inceput productia articolelor de papetarie, cum ar fi: instrumente de scris, adezivi,produse pentru corectat, perforatoare si capsatoare, bibliorafturi, precum si alte produse de acest gen.

In 2004 LIVEROM si firma subsidiara ACVILA Birotica au obtinut de la TUV certificatul ISO 9001:2000 al managementul calitatii, pentru Design-ul produselor si distributia de produse de papetarie.

Pe la mijlocul anului 2006, compania Liverom Group Invest a fost divizata, si astfel a aparut LIVEROM ENTERPRISES SA, care se ocupa acum de toate activitatile de productie, import si distributie, atat in Romania cat si in alte tari. Compania Liverom Group Invest SRL se ocupa doar de administrarea si dezvoltarea proprietatilor sale.

In anul 2010, compania a deschis o filială în Anglia, LIVEROM UK Ltd, avand in prezent magazine de vânzare cu amănuntul și cu ridicata în Londra. Site-ul este www.liverom.co.uk.

Membrii principali ai consiliului sunt:
Kypros Liveras - Presedinte si CEO
Andreas Liveras - Director Executiv
Mihaela Hutanu - Director Executiv si Director General
produs nou
DISTRIBUTIA IN PREZENT

DISTRIBUTIA IN PREZENT

Distributia in prezent consta in vanzari catre companii mari, mijlocii si mici din toata tara. Vanzari se fac si direct catre magazine de papetarie, si catre clienti finali.
In prezent societatea are peste 400 de puncte de vanzare directe si 20 companii de distributie, care reprezinta alte 150-200 puncte de vanzare.

Din 2006 compania a inceput exportul catre cateva tari europene.

produs nou
MARCI

MARCI

Liverom Enterprises S.A. este importator si distribuitor autorizat pentru Romania pentru urmatoarele companii producatoare:

ACVILA
produs nou

birotica,papetarie,producator,distributie,articole birou,hartie,scris,accesorii,produse,pixuri, birotica, birou, accesorii de birou, papetarie, consumabile, cartuse, refill, cartrige, markere, carioci, pixuri cu gel, pixuri cu bila, creioane, creioane mecanice,Liverom,Acvila,pixuri, birotica, papetarie,birou,accesorii de birou,Liverom, ENTERPRISES,consumabile,cartuse,refill,cartrige,markere,carioci, pixuri cu gel,pixuri cu bila,creioane,creioane mecanice, lipici, indigo,roller,pasta corectoare,capsatoare,stampile,textmarker,fineliner, stilouri, rezerve, pic, carioca, mine, corector, capsator, ghilotine, coperti, tus, tusiera, stampila, Acvila, Stager, Armor, Sanford, Balma, Dormy


TOP